Agila söker psykiatrisjuksköterska till uppdrag i Blekinge

Är du redo för en ny utmaning? Ta då chansen till ett givande arbete där du blir en del av en grupp med bra sammanhållning.

Till denna avdelning kommer patienter från akutmottagningen, men även patienter som vårdas för sjukdom i bröst, blodkärl och urinorgan. Arbetet sker i ett högt tempo där det ofta krävs att kunna fatta snabba beslut tillsammans med övriga teamet.

På avdelningen bedrivs personcentrerad vård av hög kvalitet med ett gott samarbete mellan alla yrkesprofessioner.

Erfarenhet av att jobba på kirurgavdelning är meriterande.

Sjuksköterskejobb via Agila psykiatrisjuksköterska

Funderar du på att söka nya karriärmöjligheter? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis vad du letat efter. Som psykiatrisjuksköterska hos oss har du stort utrymme att bestämma över ditt arbete och hitta uppdrag som passar just dig och dina behov. Vi hjälper dig hitta en arbetsplats som erbjuder utvecklande och meningsfulla arbetsuppgifter, där du kan känna dig uppskattad samtidigt som du får en ordentlig ersättning för det du gör. Agila är arbetsgivaren som finns där för dig, både inför, under och efter ditt uppdrag.

Varför sjuksköterskejobb i Blekinge?

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dilay Aksak Acat
Dilay Aksak Acat / Konsultchef
Blekinge
Faktaruta
Uppdragsgivare
Dlsjbecimvhngia sdf eb Otjgcblvkr
Tidsperiod
40-3 (2024)
Efterfrågad kompetens
Kirurgi (utbildad), Kirurgi (erfarenhet), Psykiatri eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Xkjohlfnnnægcw. ipuqrasimj
Region/kommun
Blekinge/Nebyejglpn
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka