Bemanningsarbete för sjuksköterska i Blekinge

Är du redo för en ny utmaning? Ta då chansen till ett givande arbete där du blir en del av en grupp med bra sammanhållning.

Till denna avdelning kommer patienter från akutmottagningen, men även patienter som vårdas för sjukdom i bröst, blodkärl och urinorgan. Arbetet sker i ett högt tempo där det ofta krävs att kunna fatta snabba beslut tillsammans med övriga teamet.

På avdelningen bedrivs personcentrerad vård av hög kvalitet med ett gott samarbete mellan alla yrkesprofessioner.

Erfarenhet av att jobba på kirurgavdelning är meriterande.

Att jobba som sjuksköterska via Agila

Agila ska vara det självklara valet för dig som är sjuksköterska. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt sjuksköterskeuppdrag.

Sjukskötersketjänst i Blekinge

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som sjuksköterska hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dilay Aksak Acat
Dilay Aksak Acat / Konsultchef
Blekinge
Faktaruta
Uppdragsgivare
Hvfbemorcfuttxd sds ih Tpdwtybvud
Tidsperiod
4-23
Efterfrågad kompetens
Kirurgi (utbildad), Kirurgi (erfarenhet), Psykiatri eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Lhomawqhtyånuw. bsrwldgpmp
Region/kommun
Blekinge/Jupkjteyco
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka