Agila söker sjuksköterska till uppdrag i Blekinge

Är du redo för en ny utmaning? Ta då chansen till ett givande arbete där du blir en del av en grupp med bra sammanhållning.

Till denna avdelning kommer patienter från akutmottagningen, men även patienter som vårdas för sjukdom i bröst, blodkärl och urinorgan. Arbetet sker i ett högt tempo där det ofta krävs att kunna fatta snabba beslut tillsammans med övriga teamet.

På avdelningen bedrivs personcentrerad vård av hög kvalitet med ett gott samarbete mellan alla yrkesprofessioner.

Erfarenhet av att jobba på kirurgavdelning är meriterande.

Att jobba som sjuksköterska via Agila

Som sjuksköterska hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en bra lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hitta en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla. Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vi vill att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som till exempel resor och när det behövs även boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag som sjuksköterska.

Sjuksköterskejobb i Blekinge

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dilay Aksak Acat
Dilay Aksak Acat / Konsultchef
Blekinge
Faktaruta
Uppdragsgivare
Kyoaupvxksqoces xty eb Aapbobpuxj
Tidsperiod
43-3 (2024)
Efterfrågad kompetens
Kirurgi (utbildad), Kirurgi (erfarenhet), Psykiatri eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Xafotndedmåemb. oupfolnnss
Region/kommun
Blekinge/Sgrfraavqn
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka