Sjuksköterska sökes till tjänst i Blekinge

Nu söker vi dig, sjuksköterska, som är intresserad av att arbeta inom ortopedi. På denna avdelning vårdas patienter med olika skador och sjukdomar i skelett, muskler och leder. Vanliga diagnoser är exempelvis höftfrakturer, knäskador, fotledsfrakturer och ortopediska infektioner.

I rollen som sjuksköterska får du arbeta med en varierande och intressant patientgrupp i blandade åldrar. Arbetsuppgifter innefattar pre- och postoperativ vård, avancerad smärtbehandling, provtagning och sedvanligt omvårdnadsarbete. Du kommer att jobba i team med läkare, undersköterskor och fysioterapeuter.

Varför ta sjuksköterskeuppdrag via Agila?

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som sjuksköterska hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Sjuksköterskejobb i Blekinge

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dilay Aksak Acat
Dilay Aksak Acat / Konsultchef
Blekinge
Faktaruta
Uppdragsgivare
Drworvpon
Tidsperiod
4-35
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ovjpjbnwcuæqco agf ah Pvdhhonqlv
Region/kommun
Blekinge/Ufntpimplx
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka