Bemanningsjobb för sjuksköterska i Blekinge

Denna större vårdcentral söker nu en sjuksköterska som är intresserad av primärvård. Vårdcentralen erbjuder ett brett vårdutbud och har i dagsläget cirka 16 000 listade patienter.

Som sjuksköterska får du möjlighet att möta patienter i livet alla skeden med varierande hälsotillstånd. Detta gör att arbetet bli både omväxlande och roligt.

I arbetsuppgifterna ingår triagering av patienter, telefonrådgivning, sårvård, dokumentation och mottagningsarbete.

Varför ta sjuksköterskearbete hos Agila?

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som sjuksköterska hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Blekinge en spännande plats för sjuksköterskeuppdrag

Om Agila

Det rikstäckande vårdbemanningsföretaget Agila är sedan 2008 det självklara valet som arbetsgivare. Vi är snabbfotade, flexibla och lyhörda för kundens och dina önskemål. Vi erbjuder bästa möjliga service utan att tumma på kvaliteten. Agila är en engagerad arbetsgivare, som månar om dig och som alltid visar uppskattning för genomfört arbete

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dilay Aksak Acat
Dilay Aksak Acat / Konsultchef
Blekinge
Faktaruta
Uppdragsgivare
Vcfdllefe bcdcvtpxbib Amnsffrup
Tidsperiod
4-52
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Læwdfgjrqånxl h dgigd STYSIEVAC
Region/kommun
Blekinge/Vptyrpffe
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka