Bemanningsjobb för sjuksköterska i Blekinge

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget på denna arbetsplats. De är i behov av flera kompetenta medarbetare till sin verksamhet.

Nu söker enheten en till medarbetare för arbete inom bland annat hemsjukvård och äldreboende. Här väntar ett spännande och meningsfullt uppdrag med omväxlande arbetsuppgifter.

En stor del av patienterna är äldre med flera samtidiga sjukdomar och har ett stort vårdbehov. För att trivas i rollen bör du vara trygg i din yrkesroll och van att göra självständiga bedömningar.

Enheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Tycker du detta låter som ett spännande uppdrag? Skicka in din ansökan redan idag!

Varför ta sjukskötersketjänst via Agila?

Trivs du med att arbeta som sjuksköterska men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för sjuksköterska som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Sjukskötersketjänst i Blekinge

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som sjuksköterska. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dilay Aksak Acat
Dilay Aksak Acat / Konsultchef
Blekinge
Faktaruta
Uppdragsgivare
Oårpmtujcpb dffjab
Tidsperiod
25-28
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Dweifbqnndnavmj e iia id Sæutciakqg
Region/kommun
Blekinge/Qåtdaadwiy
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka