Agila söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Söker du efter en spännande och utmanande arbetsplats där du möter patienter med varierande vårdbehov? Då ska du söka detta uppdrag!

Här vårdas patienter för eftervård av hjärtinfarkt, hjärtsvikt, kärlkramp, pacemakerinläggning och övriga hjärtsjukdomar.

De söker dig som är sjuksköterska som vill ta ett steg vidare i din yrkeskarriär. Här bedrivs både medicinsk intermediärvård och hjärtintensivvård. Som sjuksköterska möter du patienter med varierande hjärtsjukdomar i behov av akut vård.

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenhet inom liknande arbete.

Tycker du detta uppdrag låter som något för dig? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Varför ta sjuksköterskebemanningsuppdrag via Agila?

Som sjuksköterska hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en bra lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hitta en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla. Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vi vill att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som till exempel resor och när det behövs även boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag som sjuksköterska.

Att ta sjuksköterskejobb i Blekinge

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som sjuksköterska. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dilay Aksak Acat
Dilay Aksak Acat / Konsultchef
Blekinge
Faktaruta
Uppdragsgivare
Cryhduroonrmhvhov Rpmgkndixy QXP suy.ee
Tidsperiod
40-5 (2024)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Nkieiwwctwæinq hdihi Jxwcygluwq
Region/kommun
Blekinge/Lilfblrkkc
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka