Vi söker sjuksköterska till uppdrag i Blekinge

Söker du efter en spännande och utmanande arbetsplats där du möter patienter med varierande vårdbehov? Då ska du söka detta uppdrag!

Här vårdas patienter för eftervård av hjärtinfarkt, hjärtsvikt, kärlkramp, pacemakerinläggning och övriga hjärtsjukdomar.

De söker dig som är sjuksköterska som vill ta ett steg vidare i din yrkeskarriär. Här bedrivs både medicinsk intermediärvård och hjärtintensivvård. Som sjuksköterska möter du patienter med varierande hjärtsjukdomar i behov av akut vård.

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenhet inom liknande arbete.

Tycker du detta uppdrag låter som något för dig? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Varför ta sjuksköterskebemanningsuppdrag via Agila?

Hos Agila har dina valmöjligheter aldrig varit större! Vi får ständigt in uppdrag för Sjuksköterska inom både kommun, region och privata aktörer. Som konsult hos oss väljer du helt själv om du vill arbeta heltid, deltid eller endast helg. Som ett av Sveriges största bemanningsföretag inom vård och omsorg har vi något för alla.

Sjuksköterskejobb i Blekinge

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dilay Aksak Acat
Dilay Aksak Acat / Konsultchef
Blekinge
Faktaruta
Uppdragsgivare
Iottgsvhsmsrublsh Utfosgtfpn CBI roc.ic
Tidsperiod
43-5 (2024)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Txlywptoslånkt hbhad Pyggphxyif
Region/kommun
Blekinge/Obruxsxeit
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka