Bemanningstjänst för sjuksköterska i Blekinge

Denna större vårdcentral söker nu en sjuksköterska som är intresserad av primärvård. Vårdcentralen erbjuder ett brett vårdutbud och har i dagsläget cirka 16 000 listade patienter.

Som sjuksköterska får du möjlighet att möta patienter i livet alla skeden med varierande hälsotillstånd. Detta gör att arbetet bli både omväxlande och roligt.

I arbetsuppgifterna ingår triagering av patienter, telefonrådgivning, sårvård, dokumentation och mottagningsarbete.

Att ta sjuksköterskearbete som sjuksköterska via Agila

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, sjuksköterska, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Sjuksköterskejobb i Blekinge

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dilay Aksak Acat
Dilay Aksak Acat / Konsultchef
Blekinge
Faktaruta
Uppdragsgivare
Clmhrhiax pgpvabhabux Xdyfljpfe
Tidsperiod
49-4 (2024)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Næxvtvdgeæghc a fidhh QNSPGFQVL
Region/kommun
Blekinge/Waubjxwbu
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka