Bemanningsjobb för sjuksköterska i Blekinge

Är du redo för en ny utmaning? Ta då chansen till ett givande arbete där du blir en del av en grupp med bra sammanhållning.

Till denna avdelning kommer patienter från akutmottagningen, men även patienter som vårdas för sjukdom i bröst, blodkärl och urinorgan. Arbetet sker i ett högt tempo där det ofta krävs att kunna fatta snabba beslut tillsammans med övriga teamet.

På avdelningen bedrivs personcentrerad vård av hög kvalitet med ett gott samarbete mellan alla yrkesprofessioner.

Erfarenhet av att jobba på kirurgavdelning är meriterande.

Varför ta sjuksköterskearbete via Agila?

Att arbeta som sjuksköterska ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Varför sjukskötersketjänst i Blekinge?

Om Agila

Är du sjuksköterska och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dilay Aksak Acat
Dilay Aksak Acat / Konsultchef
Blekinge
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qhchaaspswoxuss myx be Cttfuiuttk
Tidsperiod
4 (2024)-13 (2024)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Vnabsxemaoætkk. fhdfc iuadwkrwxj
Region/kommun
Blekinge/Iiakguahco
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka