Ledigt jobb för sjuksköterska i Blekinge

Nu behöver vi sjuksköterska till denna enhet med inriktning strokevård. Har du erfarenhet av denna inriktning sedan tidigare är det förstås positivt men det är inget krav.

Här vårdas patienter som drabbats av stroke. Strokepatienterna här får akut omhändertagande med snabbt insatta åtgärder till bedömningar av rehabiliteringsbehov och genomförande av rehabiliteringsinsatser.

Avdelningen är sjukhusets strokeenhet och har 18 vårdplatser fördelade på två team: akutstroke team och rehabstroke team. Här finns också sjukhusets slutenvård för patienter med neurologiska sjukdomar.

Att ta sjuksköterskejobb som sjuksköterska via Agila

Vi vill vara det självklara valet för dig som arbetar som sjuksköterska. Därför ser vi till att vara en arbetsgivare som alltid ser till dina önskemål och behov. Hos Agila får du en personlig kontaktperson som hjälper dig navigera mellan uppdrag. Vi ser till så att du har allt du behöver för att kunna göra ett bra jobb som sjuksköterska. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter påbörjar sina uppdrag kort efter en kontroll av utbildning samt referenser. Vi ser fram emot din ansökan!

Att ta sjuksköterskejobb i Blekinge

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som sjuksköterska hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dilay Aksak Acat
Dilay Aksak Acat / Konsultchef
Blekinge
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ktgtqmwyhi gynskey, wda fb, ykbivtcfae rnv vuealgrle tlag
Tidsperiod
24-36
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jwpchltmmqænxw, Wttscpsiyé oiie Y eiiai Sdkyyjoteg
Region/kommun
Blekinge/Pmrlgkswad
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka