Ledigt jobb för sjuksköterska i Blekinge

Är du redo för en ny utmaning? Ta då chansen till ett givande arbete där du blir en del av en grupp med bra sammanhållning.

Till denna avdelning kommer patienter från akutmottagningen, men även patienter som vårdas för sjukdom i bröst, blodkärl och urinorgan. Arbetet sker i ett högt tempo där det ofta krävs att kunna fatta snabba beslut tillsammans med övriga teamet.

På avdelningen bedrivs personcentrerad vård av hög kvalitet med ett gott samarbete mellan alla yrkesprofessioner.

Erfarenhet av att jobba på kirurgavdelning är meriterande.

Att ta bemanningsuppdrag som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Att arbeta som sjuksköterska hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Att ta sjuksköterskejobb i Blekinge

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dilay Aksak Acat
Dilay Aksak Acat / Konsultchef
Blekinge
Faktaruta
Uppdragsgivare
Yhmibpevbqdeqlu kce af Sbtbmrxshj
Tidsperiod
14-35
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qglyvqppqhændv. ghaac jdgvjtliyl
Region/kommun
Blekinge/Bxentjakcx
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka