Sjuksköterska sökes till tjänst i Blekinge

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete på denna kirurgiska klinik. Här blir du en del av ett kompetent team som tillsammans erbjuder en god vård.

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifterna som sjuksköterska på en kirurgisk avdelning. Till oss kommer du som behöver kirurgisk vård för behandling och operation.

På denna verksamhet kommer du bli en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för att erbjuda en god vård till alla patienter som besöker denna avdelning.

Har du erfarenhet av att ha arbetat med kirurgiskvård, pre- och postoperativ omvårdnad. Då är detta uppdrag för dig!

Vad innebär det att ta bemanningsarbete som sjuksköterska

I rollen som sjuksköterska hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta sjuksköterskeuppdrag i Blekinge

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dilay Aksak Acat
Dilay Aksak Acat / Konsultchef
Blekinge
Faktaruta
Uppdragsgivare
Jjdejjra glr gg
Tidsperiod
14-34
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Fdckdriykcårsv cgdcf Gcsdrypraq
Region/kommun
Blekinge/Cyltvhsoll
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka