Bemanningsuppdrag för sjuksköterska i Blekinge

Är du på jakt efter en givande och utvecklande utmaning? Vi behöver nu en engagerad sjuksköterska för att stärka och berika verksamheten

I rollen kommer du, i samarbete med teamets undersköterskor, att vara delaktig i diverse uppgifter såsom tidsbeställningar, rådgivning, provtagning samt utföra undersökningar och behandlingar tillsammans med läkarna. Arbetet är både roligt och varierande och ger dig möjligheter att bredda din kompetens inom sjukvården.

För att passa in i denna roll bör du ha tidigare erfarenhet.

Att ta sjukskötersketjänst som sjuksköterska via Agila

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Sjuksköterska hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som sjuksköterska hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Att ta sjuksköterskeuppdrag i Blekinge

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dilay Aksak Acat
Dilay Aksak Acat / Konsultchef
Blekinge
Faktaruta
Uppdragsgivare
Uyyghutibj aaojhgq, pbk bg
Tidsperiod
25-36
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Nhllqovoxeågoq gachb Tmlkuwnsiw
Region/kommun
Blekinge/Affcnfcduy
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka