Ledigt jobb för sjuksköterska i Blekinge

Nu behöver vi sjuksköterska till denna enhet med inriktning strokevård. Har du erfarenhet av denna inriktning sedan tidigare är det förstås positivt men det är inget krav.

Här vårdas patienter som drabbats av stroke. Strokepatienterna här får akut omhändertagande med snabbt insatta åtgärder till bedömningar av rehabiliteringsbehov och genomförande av rehabiliteringsinsatser.

Avdelningen är sjukhusets strokeenhet och har 18 vårdplatser fördelade på två team: akutstroke team och rehabstroke team. Här finns också sjukhusets slutenvård för patienter med neurologiska sjukdomar.

Att arbeta som sjuksköterska via Agila

Agila ska vara det självklara valet för dig som är sjuksköterska. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt sjuksköterskeuppdrag.

Blekinge en spännande plats för sjuksköterskearbete

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dilay Aksak Acat
Dilay Aksak Acat / Konsultchef
Blekinge
Faktaruta
Uppdragsgivare
Eeijovounoypascmm Jmacnxxokq, Usnsdeesitl Vwd (aa)
Tidsperiod
18-52
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Fmkkomkmedæher, Edsmmafkié cnry P fegab Ybvldkjfye
Region/kommun
Blekinge/Wpujgovxcs
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka