Ledigt jobb för sjuksköterska i Blekinge

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete på denna kirurgiska klinik. Här blir du en del av ett kompetent team som tillsammans erbjuder en god vård.

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifterna som sjuksköterska på en kirurgisk avdelning. Till oss kommer du som behöver kirurgisk vård för behandling och operation.

På denna verksamhet kommer du bli en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för att erbjuda en god vård till alla patienter som besöker denna avdelning.

Har du erfarenhet av att ha arbetat med kirurgiskvård, pre- och postoperativ omvårdnad. Då är detta uppdrag för dig!

Att ta tjänst som sjuksköterska via Agila

Agila ska vara det självklara valet för dig som är sjuksköterska. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt sjuksköterskeuppdrag.

Att ta sjuksköterskearbete i Blekinge

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dilay Aksak Acat
Dilay Aksak Acat / Konsultchef
Blekinge
Faktaruta
Uppdragsgivare
Hmegxucigmhojjjhq Qchdxwbcpl, Tyysrqjbnxwgbxkoje (ca)
Tidsperiod
36-44
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Mhevysclinårji edecc Enusockcnt
Region/kommun
Blekinge/Powjfrfhhy
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka