Bemanningsarbete för sjuksköterska i Blekinge

Är du på jakt efter en givande och utvecklande utmaning? Vi behöver nu en engagerad sjuksköterska för att stärka och berika verksamheten

I rollen kommer du, i samarbete med teamets undersköterskor, att vara delaktig i diverse uppgifter såsom tidsbeställningar, rådgivning, provtagning samt utföra undersökningar och behandlingar tillsammans med läkarna. Arbetet är både roligt och varierande och ger dig möjligheter att bredda din kompetens inom sjukvården.

För att passa in i denna roll bör du ha tidigare erfarenhet.

Sjuksköterskearbete hos Agila sjuksköterska

Funderar du på att ta steget in i konsultvärlden? Då är Agila det perfekta bemanningsföretaget för dig. Vi gör vårt bästa för att du som sjuksköterska ska hitta det perfekta uppdraget som matchar just dig och dina behov. Vår ansökningsprocess är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång med sitt första uppdrag kort efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Så skicka din intresseanmälan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Blekinge en spännande plats för sjuksköterskeuppdrag

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dilay Aksak Acat
Dilay Aksak Acat / Konsultchef
Blekinge
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qlmolhllfn ovakpbw, aqv ag
Tidsperiod
8-36
Efterfrågad kompetens
Medicin (utbildad), Medicin (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ukwkxgriqoåbty bhgaa Bdwllqyhcb
Region/kommun
Blekinge/Migrtjiyvg
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka