Sjuksköterska sökes till arbete i Blekinge

Är det dags för nya utmaningar? Denna avdelning söker en sjuksköterska till en internmedicinsk vårdavdelning.

På denna avdelning vårdas patienter med medicinska tillstånd som lung- och njursjukdomar, diabetes samt reumatiska tillstånd.

Här arbetar du i team med med läkare, fysioterapeuter, dietister, arbetsterapeuter och kurator. Avdelningen har även ett nära samarbete med dialysavdelning, diabetesmottagning, PD-mottagning samt lungmedicinsk mottagning. I uppdraget ingår sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på internmedicinsk vårdavdelning.

Erfarenhet av avdelningsarbete är meriterande.

Att ta tjänst som sjuksköterska via Agila

Är du på jakt efter en flexiblare vardag? Då är Agila det perfekta alternativet till en traditionell anställning. Vi får ständigt in nya spännande uppdrag som efterfrågar dig som är sjuksköterska. Har du ingen tidigare erfarenhet av att arbeta genom bemanningsföretag är detta inget hinder. Vi arbetar med konsulter från alla olika slags bakgrunder. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång med ditt första uppdrag, tar vi hand om det administrativa och bistår med resor samt boende om behovet finns. Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om hur det är att arbeta som sjuksköterska hos oss.

Blekinge en spännande plats för sjuksköterskeuppdrag

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dilay Aksak Acat
Dilay Aksak Acat / Konsultchef
Blekinge
Faktaruta
Uppdragsgivare
Dhqqmjmkuv quhqwjn, qdb e fbfhjmeavtlip
Tidsperiod
10-36
Efterfrågad kompetens
Medicin (utbildad), Medicin (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Sqilfeougolbmaniy fci eg Louxfstxs
Region/kommun
Blekinge/Bqvsknwgr
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka