Akutsjuksköterska sökes till uppdrag i Bodens

Är du ute efter en meningsfull och utvecklande arbetsmöjlighet med en bredd av spännande uppgifter? Då bör du överväga att ansöka om detta uppdrag. Här är möjligheten att arbeta självständigt med stort ansvar, samtidigt som du har chansen att göra skillnad i akuta situationer genom att hjälpa människor i deras mest avgörande ögonblick.

Denna tjänst omfattar de typiska arbetsuppgifterna för en ambulanssjuksköterska. Som en ambulanssjuksköterska kommer du att behandla patienter i akuta behov, antingen på grund av allvarliga medicinska tillstånd eller skador som härrör från olyckor.

Att ta tjänst som akutsjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som sjuksköterska hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Att ta sjuksköterskeuppdrag i Bodens

Tätorterna Boden, Sävast, Harads, Unbyn, Vittjärn och Svartlå bildar tillsammans Bodens kommun i Norrbottens län. I Bodens kommun finns stora möjligheter att uppleva ett rikt natur- och friluftsliv. Mycket skog och mark att ströva omkring i, fina fiskevatten, bra skoterleder och skidspår. Under 50 och 60-talet var Boden en av de kafé-tätaste kommunerna i Sverige. Lars Frölander, Erik Granqvist och Kjell Sundvall är alla från kommunen. När du besöker kommunen har du möjligheten att bo på Treehotel. "Rummen" uppe i trädkronorna gör garanterat din vistelse oförglömlig.

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Therese Fahlman
Therese Fahlman / Konsultchef
Bodens
Faktaruta
Uppdragsgivare
Fæypmihwlkagn Djqen
Tidsperiod
49-2 (2024)
Efterfrågad kompetens
Akutsjukvård eller Ambulans
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Hxagajff oiaroge fbfdf Cvbræ
Region/kommun
Norrbotten/Bodens
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka