Ledigt jobb för ambulanssjuksköterska i Bodens

Är du ute efter en meningsfull och utvecklande arbetsmöjlighet med en bredd av spännande uppgifter? Då bör du överväga att ansöka om detta uppdrag. Här är möjligheten att arbeta självständigt med stort ansvar, samtidigt som du har chansen att göra skillnad i akuta situationer genom att hjälpa människor i deras mest avgörande ögonblick.

Denna tjänst omfattar de typiska arbetsuppgifterna för en ambulanssjuksköterska. Som en ambulanssjuksköterska kommer du att behandla patienter i akuta behov, antingen på grund av allvarliga medicinska tillstånd eller skador som härrör från olyckor.

Varför ta sjuksköterskearbete via Agila?

Funderar du på att ta steget in i konsultvärlden? Då är Agila det perfekta bemanningsföretaget för dig. Vi gör vårt bästa för att du som ambulanssjuksköterska ska hitta det perfekta uppdraget som matchar just dig och dina behov. Vår ansökningsprocess är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång med sitt första uppdrag kort efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Så skicka din intresseanmälan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Varför sjuksköterskejobb i Bodens?

Tätorterna Boden, Sävast, Harads, Unbyn, Vittjärn och Svartlå bildar tillsammans Bodens kommun i Norrbottens län. I Bodens kommun finns stora möjligheter att uppleva ett rikt natur- och friluftsliv. Mycket skog och mark att ströva omkring i, fina fiskevatten, bra skoterleder och skidspår. Under 50 och 60-talet var Boden en av de kafé-tätaste kommunerna i Sverige. Lars Frölander, Erik Granqvist och Kjell Sundvall är alla från kommunen. När du besöker kommunen har du möjligheten att bo på Treehotel. "Rummen" uppe i trädkronorna gör garanterat din vistelse oförglömlig.

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Therese Fahlman
Therese Fahlman / Konsultchef
Bodens
Faktaruta
Uppdragsgivare
Dåasdueamdhwo Yrari
Tidsperiod
2
Efterfrågad kompetens
Akutsjukvård eller Ambulans
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Gnnoafmc hmjirbs ecibd Nuseå
Region/kommun
Norrbotten/Bodens
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka