Agila söker ambulanssjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Är du ute efter en meningsfull och utvecklande arbetsmöjlighet med en bredd av spännande uppgifter? Då bör du överväga att ansöka om detta uppdrag. Här är möjligheten att arbeta självständigt med stort ansvar, samtidigt som du har chansen att göra skillnad i akuta situationer genom att hjälpa människor i deras mest avgörande ögonblick.

Denna tjänst omfattar de typiska arbetsuppgifterna för en ambulanssjuksköterska. Som en ambulanssjuksköterska kommer du att behandla patienter i akuta behov, antingen på grund av allvarliga medicinska tillstånd eller skador som härrör från olyckor.

Att ta tjänst som ambulanssjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Som ambulanssjuksköterska hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en bra lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hitta en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla. Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vi vill att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som till exempel resor och när det behövs även boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag som ambulanssjuksköterska.

Varför sjuksköterskejobb i Bodens?

Tätorterna Boden, Sävast, Harads, Unbyn, Vittjärn och Svartlå bildar tillsammans Bodens kommun i Norrbottens län. I Bodens kommun finns stora möjligheter att uppleva ett rikt natur- och friluftsliv. Mycket skog och mark att ströva omkring i, fina fiskevatten, bra skoterleder och skidspår. Under 50 och 60-talet var Boden en av de kafé-tätaste kommunerna i Sverige. Lars Frölander, Erik Granqvist och Kjell Sundvall är alla från kommunen. När du besöker kommunen har du möjligheten att bo på Treehotel. "Rummen" uppe i trädkronorna gör garanterat din vistelse oförglömlig.

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Therese Fahlman
Therese Fahlman / Konsultchef
Bodens
Faktaruta
Uppdragsgivare
Håujcxvjidjeh Afkon
Tidsperiod
17-34
Efterfrågad kompetens
Ambulans
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Adaetokb eojlris digba Vnkmæ
Region/kommun
Norrbotten/Bodens
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka