Bemanningsuppdrag för ambulanssjuksköterska i Bollnäs

Är du redo för en ny utmaning? Vill du känna arbetsglädje och yrkesstolthet? Då är detta ett uppdrag just för dig! Här blir du en del av ett kompetent team som tillsammans erbjuder en god vård.

Varje besättning består av två medarbetare där minst en har sjuksköterskeutbildning.

Inom vårt verksamhetsområde arbetar ambulanssjukvårdare, sjuksköterskor, specialistsjuksköterskor och administrativ personal. I arbetet ingår sedvanliga arbetsuppgifter inom ambulanssjukvård.

Enheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Att jobba som sjuksköterska via Agila

Agila ska vara det självklara valet för dig som är sjuksköterska. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt sjuksköterskeuppdrag.

Sjuksköterskearbete i Bollnäs

Tätorterna Bollnäs, Arbrå, Kilafors, Lottefors, Segersta, Siba och Vallsta utgör tillsammans Bollnäs kommun. Historien berättar om en kommun som kunde växa tack vare såg- och järnvägsindustrin. Idag är Bollnäs känt för att vara duktiga i bandy, med sina två SM-guld och ständiga närvaro i högsta serien har man varit en trogen leverantör av spelare till svenska landslaget. Kommunens många naturreservat erbjuder fina miljöer och vandringsleder. Fotomodellen Victoria Silvstedt och skådespelare Peter Stormare är båda personer med Bollnäs kommun som hemkommun.

Om Agila

Det rikstäckande vårdbemanningsföretaget Agila är sedan 2008 det självklara valet som arbetsgivare. Vi är snabbfotade, flexibla och lyhörda för kundens och dina önskemål. Vi erbjuder bästa möjliga service utan att tumma på kvaliteten. Agila är en engagerad arbetsgivare, som månar om dig och som alltid visar uppskattning för genomfört arbete

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Bollnäs
Faktaruta
Uppdragsgivare
Cnvoopdrqc Lvijqåo/Cctjte
Tidsperiod
7 (2024)-10 (2024), 13 (2024)-17 (2024)
Efterfrågad kompetens
Ambulans
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Oadamcejie Geswaåm/Lbwglx igeah Kgqomæm
Region/kommun
Gävleborg/Bollnäs
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka