Vi söker ambulanssjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Är du redo för en ny utmaning? Vill du känna arbetsglädje och yrkesstolthet? Då är detta ett uppdrag just för dig! Här blir du en del av ett kompetent team som tillsammans erbjuder en god vård.

Varje besättning består av två medarbetare där minst en har sjuksköterskeutbildning.

Inom vårt verksamhetsområde arbetar ambulanssjukvårdare, sjuksköterskor, specialistsjuksköterskor och administrativ personal. I arbetet ingår sedvanliga arbetsuppgifter inom ambulanssjukvård.

Enheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Att arbeta som sjuksköterska via Agila

Som ambulanssjuksköterska hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Att ta sjuksköterskejobb i Bollnäs

Tätorterna Bollnäs, Arbrå, Kilafors, Lottefors, Segersta, Siba och Vallsta utgör tillsammans Bollnäs kommun. Historien berättar om en kommun som kunde växa tack vare såg- och järnvägsindustrin. Idag är Bollnäs känt för att vara duktiga i bandy, med sina två SM-guld och ständiga närvaro i högsta serien har man varit en trogen leverantör av spelare till svenska landslaget. Kommunens många naturreservat erbjuder fina miljöer och vandringsleder. Fotomodellen Victoria Silvstedt och skådespelare Peter Stormare är båda personer med Bollnäs kommun som hemkommun.

Om Agila

Är du sjuksköterska och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Bollnäs
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qwbmtdvxvo Ndqsfål/Sskfgt
Tidsperiod
13-17
Efterfrågad kompetens
Ambulans, Anestesi, Distriktsjuksköterska eller Intensivvård
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Tfrfkhcybr Nwhunåt/Ljnqfy gdhie Rddfpæh
Region/kommun
Gävleborg/Bollnäs
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka