Ledigt jobb för chef i Bollnäs

Vill du arbeta med utvecklande arbetsuppgifter där ingen dag är den andra lik?

Denna enhet söker nu en sjuksköterska till hemsjukvården. Här arbetar du både självständigt och i team med arbetsterapeut, sjukgymnast och distriktsläkare.

Arbetsuppgifterna är sedvanliga tillhörande arbete med hemsjukvård såsom bedömning av omvårdnadsbehov, medicindelning, provtagning, såromläggning och injektioner.

Det är meriterande med erfarenhet av liknande arbete.

Varför ta sjuksköterskearbete hos Agila?

Funderar du på att söka nya karriärmöjligheter? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis vad du letat efter. Som chef hos oss har du stort utrymme att bestämma över ditt arbete och hitta uppdrag som passar just dig och dina behov. Vi hjälper dig hitta en arbetsplats som erbjuder utvecklande och meningsfulla arbetsuppgifter, där du kan känna dig uppskattad samtidigt som du får en ordentlig ersättning för det du gör. Agila är arbetsgivaren som finns där för dig, både inför, under och efter ditt uppdrag.

Varför sjuksköterskejobb i Bollnäs?

Tätorterna Bollnäs, Arbrå, Kilafors, Lottefors, Segersta, Siba och Vallsta utgör tillsammans Bollnäs kommun. Historien berättar om en kommun som kunde växa tack vare såg- och järnvägsindustrin. Idag är Bollnäs känt för att vara duktiga i bandy, med sina två SM-guld och ständiga närvaro i högsta serien har man varit en trogen leverantör av spelare till svenska landslaget. Kommunens många naturreservat erbjuder fina miljöer och vandringsleder. Fotomodellen Victoria Silvstedt och skådespelare Peter Stormare är båda personer med Bollnäs kommun som hemkommun.

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som sjuksköterska hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Bollnäs
Faktaruta
Uppdragsgivare
Trxmmær Oejwwp
Tidsperiod
1 (2024)-13 (2024)
Efterfrågad kompetens
Chef eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Uervdvathysuvc cbh gi Lchqsæm
Region/kommun
Gävleborg/Bollnäs
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka