Agila söker sjuksköterska till uppdrag i Bollnäs

Sjuksköterska med patientfokus sökes till denna avdelning. Här vårdas patienter med akut stroke/TIA och efterföljande akut rehabilitering.

Avdelningen arbetar utifrån ett personcentrerat synsätt där patienten är delaktig i sin vård.

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter på vårdavdelning som läkemedelshantering, rondarbete, samordning, prioritering och planering.

Du kommer att arbeta nära övrig vårdpersonal och behöver kunna arbeta både självständigt och i team.

Här väntar ett spännande uppdrag för dig som vill ha en trivsam arbetsplats med härliga kollegor.

Sjuksköterskejobb hos Agila sjuksköterska

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, sjuksköterska, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Bollnäs en spännande plats för sjuksköterskearbete

Tätorterna Bollnäs, Arbrå, Kilafors, Lottefors, Segersta, Siba och Vallsta utgör tillsammans Bollnäs kommun. Historien berättar om en kommun som kunde växa tack vare såg- och järnvägsindustrin. Idag är Bollnäs känt för att vara duktiga i bandy, med sina två SM-guld och ständiga närvaro i högsta serien har man varit en trogen leverantör av spelare till svenska landslaget. Kommunens många naturreservat erbjuder fina miljöer och vandringsleder. Fotomodellen Victoria Silvstedt och skådespelare Peter Stormare är båda personer med Bollnäs kommun som hemkommun.

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som sjuksköterska hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Bollnäs
Faktaruta
Uppdragsgivare
Rphxuåg Ayvndbnilnxudxwb h
Tidsperiod
2 (2024)-6 (2024)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Lxeuccbhåoad cg aeg ei Wsqmmåc
Region/kommun
Gävleborg/Bollnäs
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka