Bemanningsjobb för sjuksköterska i Borås

Denna kirurgiska akutvårdsavdelning söker fler sjuksköterskor till sitt team.

Här vårdas patienter i behov av akut kirurgisk vård samt kolorektalpatienter. Som sjuksköterska ansvarar du bland annat för pre- och postoperativ vård, läkemedelshantering, drän, stomier och smärtlindring.

Uppdraget innebär ett omväxlande jobb i varierande tempo tillsammans med trevliga kollegor.

Erfarenhet av kirurgi är ett krav och kunskap i stomivård är önskvärt.

Att ta arbete som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

I rollen som sjuksköterska hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Borås en spännande plats för sjuksköterskeuppdrag

Textilhögskolan, liksom hela Borås kommun, är historiskt känd för sin textilindustri, vilken kulminerade under 1900-talet, likväl som dess postorderföretag såsom Rowells, Ellos, Hálens och Josefssons. Borås är landets trettonde största kommun med 20 tätorter, de största är Dalsjöfors, Fristad, Sandared och Viskafors. Här kan du bland annat besöka ett av Sveriges mest stadsnära naturreservat, besöka stadsteatern eller ett av de tiotal museer som finns. Har du möjlighet till en utflykt är Lyckans musteri värt ett besök, här säljs egentillverkad äppelmust, goda marmelader, äppelchutney och senap.

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Söderlund
Marie Söderlund / Konsultchef
Borås
Faktaruta
Uppdragsgivare
IÆT Ddmnna-uip Æxsliwshmecom
Tidsperiod
49-9 (2023)
Efterfrågad kompetens
Kirurgi (utbildad) eller Kirurgi (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Yqævetxwfvåple hd, dgb af Lmtæa Bosåe
Region/kommun
Västra Götaland/Borås
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka