Vi söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag i Borås

Letar du efter en utmanande och lärorik roll? Om du letar efter ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter, så är det här uppdraget på denna avdelning perfekt för dig.

Kirurgisk akutvårdsavdelning (KAVA) har behov av en sjuksköterska som kan bidra med sin kompetens. Enheten tar emot patienter dygnet runt från akutmottagningen.

Vanliga diagnoser är buksmärtor och olika bukåkommor, hjärnskakning samt blödningar från mag-tarmkanalen. Vårdtiderna är korta, allt från några timmar upp till tre dygn. Det gör att arbetet blir omväxlande och i stundvis högt tempo.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet av kirurgi. Kunskap i stomivård är meritererande.

Välkommen att skicka in din ansökan!..

Varför ta sjuksköterskearbete hos Agila?

Som sjuksköterska hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Att ta sjuksköterskejobb i Borås

Textilhögskolan, liksom hela Borås kommun, är historiskt känd för sin textilindustri, vilken kulminerade under 1900-talet, likväl som dess postorderföretag såsom Rowells, Ellos, Hálens och Josefssons. Borås är landets trettonde största kommun med 20 tätorter, de största är Dalsjöfors, Fristad, Sandared och Viskafors. Här kan du bland annat besöka ett av Sveriges mest stadsnära naturreservat, besöka stadsteatern eller ett av de tiotal museer som finns. Har du möjlighet till en utflykt är Lyckans musteri värt ett besök, här säljs egentillverkad äppelmust, goda marmelader, äppelchutney och senap.

Om Agila

Det framgångsrika vårdbemanningsföretaget Agila startade redan 2008. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri vid flera tillfällen. Företaget är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Sedan starten har vi arbetat med bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter samt psykologer. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi täcker upp vid personalbrist, vakanser i personalstyrkan eller något mer långvarigt. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Söderlund
Marie Söderlund / Konsultchef
Borås
Faktaruta
Uppdragsgivare
UÅI, Uhvwdbrsj lrpinæopiwljgxwyds
Tidsperiod
24-34
Efterfrågad kompetens
Kirurgi eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ciåewxtcyaåmxa hh Soeæt
Region/kommun
Västra Götaland/Borås
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka