Ledigt jobb för sjuksköterska i Borås

Letar du efter en utmanande och lärorik roll? Om du letar efter ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter, så är det här uppdraget på denna avdelning perfekt för dig.

Kirurgisk akutvårdsavdelning (KAVA) har behov av en sjuksköterska som kan bidra med sin kompetens. Enheten tar emot patienter dygnet runt från akutmottagningen.

Vanliga diagnoser är buksmärtor och olika bukåkommor, hjärnskakning samt blödningar från mag-tarmkanalen. Vårdtiderna är korta, allt från några timmar upp till tre dygn. Det gör att arbetet blir omväxlande och i stundvis högt tempo.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet av kirurgi. Kunskap i stomivård är meritererande.

Att jobba som sjuksköterska via Agila

Som sjuksköterska hos Agila kan du känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga för att se till så att våra konsulter har allt de behöver för att komma igång med sitt nya uppdrag. Med oss som arbetsgivare får du goda lönevillkor och löpande fortbildning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata mer om karriärmöjligheter eller skicka in en intresseanmälan redan idag.

Sjuksköterskearbete i Borås

Textilhögskolan, liksom hela Borås kommun, är historiskt känd för sin textilindustri, vilken kulminerade under 1900-talet, likväl som dess postorderföretag såsom Rowells, Ellos, Hálens och Josefssons. Borås är landets trettonde största kommun med 20 tätorter, de största är Dalsjöfors, Fristad, Sandared och Viskafors. Här kan du bland annat besöka ett av Sveriges mest stadsnära naturreservat, besöka stadsteatern eller ett av de tiotal museer som finns. Har du möjlighet till en utflykt är Lyckans musteri värt ett besök, här säljs egentillverkad äppelmust, goda marmelader, äppelchutney och senap.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Söderlund
Marie Söderlund / Konsultchef
Borås
Faktaruta
Uppdragsgivare
Gætxc Æcxokglar vimfhla Ejsæf, Jpihwkjpj lvkrlåppousugvttvc
Tidsperiod
25-32
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Omåhluuvwnædjd fi efbge Jhqæp
Region/kommun
Västra Götaland/Borås
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka