Agila söker sjuksköterska till uppdrag i Borås

Letar du efter en utmanande och lärorik roll? Om du letar efter ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter, så är det här uppdraget på denna avdelning perfekt för dig.

Kirurgisk akutvårdsavdelning (KAVA) har behov av en sjuksköterska som kan bidra med sin kompetens. Enheten tar emot patienter dygnet runt från akutmottagningen.

Vanliga diagnoser är buksmärtor och olika bukåkommor, hjärnskakning samt blödningar från mag-tarmkanalen. Vårdtiderna är korta, allt från några timmar upp till tre dygn. Det gör att arbetet blir omväxlande och i stundvis högt tempo.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet av kirurgi. Kunskap i stomivård är meritererande.

Att ta bemanningsuppdrag som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Att arbeta som sjuksköterska ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Varför sjuksköterskejobb i Borås?

Textilhögskolan, liksom hela Borås kommun, är historiskt känd för sin textilindustri, vilken kulminerade under 1900-talet, likväl som dess postorderföretag såsom Rowells, Ellos, Hálens och Josefssons. Borås är landets trettonde största kommun med 20 tätorter, de största är Dalsjöfors, Fristad, Sandared och Viskafors. Här kan du bland annat besöka ett av Sveriges mest stadsnära naturreservat, besöka stadsteatern eller ett av de tiotal museer som finns. Har du möjlighet till en utflykt är Lyckans musteri värt ett besök, här säljs egentillverkad äppelmust, goda marmelader, äppelchutney och senap.

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Söderlund
Marie Söderlund / Konsultchef
Borås
Faktaruta
Uppdragsgivare
Wåpaj Åndcnkarl yswyclj Qspæm, Oickbgbfg hhtmjævqvknhdcotmj
Tidsperiod
29-32
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Niæfuybgvhåubb ba dehce Oamåb
Region/kommun
Västra Götaland/Borås
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka