Agila söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag i Borås

Enheten består av tre specialiteter; sjukdom i buken, kärlsjukdomar och sjukdomstillstånd i öron, näsa och hals.

De vanligaste diagnoserna för sjukdomar i buken är tumörsjukdomar i bukspottkörtel, matstrupe, magsäck och gallvägar. Här behandlas också sjuklig övervikt och gallbesvär. Akuta, misstänkta eller konstaterade förändringar i de större pulsådrorna i hela kroppen samt patienter med öron-, näs- eller halssjukdom som behöver kirurgisk vård kommer även hit. Det kan bland annat röra sig om tumörsjukdomar, akuta näsblödningar, halsbölder och akuta trakeostomier.

Vi söker dig som specialiserad sjuksköterska inom kirurgi, arbetstider enligt överenskommelse vid tillsättning.

Att ta sjuksköterskeuppdrag som sjuksköterska via Agila

Trivs du med att arbeta som sjuksköterska men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för sjuksköterska som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Sjukskötersketjänst i Borås

Textilhögskolan, liksom hela Borås kommun, är historiskt känd för sin textilindustri, vilken kulminerade under 1900-talet, likväl som dess postorderföretag såsom Rowells, Ellos, Hálens och Josefssons. Borås är landets trettonde största kommun med 20 tätorter, de största är Dalsjöfors, Fristad, Sandared och Viskafors. Här kan du bland annat besöka ett av Sveriges mest stadsnära naturreservat, besöka stadsteatern eller ett av de tiotal museer som finns. Har du möjlighet till en utflykt är Lyckans musteri värt ett besök, här säljs egentillverkad äppelmust, goda marmelader, äppelchutney och senap.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Söderlund
Marie Söderlund / Konsultchef
Borås
Faktaruta
Uppdragsgivare
TÆI, Wep Ueg lswhgla
Tidsperiod
48
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Paærllfjtcælsu hh Iwmåw
Region/kommun
Västra Götaland/Borås
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka