Bemanningstjänst för psykiatrisjuksköterska i Borås

Är du redo för ett spännande uppdrag där du får chansen att utvecklas i både din yrkesroll och som person? Då är detta uppdrag perfekt. De söker nu dig för att kunna stärka upp sitt team.

Denna psykiatriavdelning med 14 vårdplatser söker fler sjuksköterskor till sin verksamhet. Här ges specialiserad psykiatrisk vård till personer med allvarlig psykisk ohälsa.

Vanliga diagnoser är psykossjukdomar, affektiva sjukdomar och ångestproblematik. På detta uppdrag skapar du förutsättningar för patientens återhämtning från psykisk ohälsa, administrerar läkemedel och har kontakt med närstående. Ett lärorikt och utvecklande arbete med en spännande patientgrupp.

Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Att arbeta som psykiatrisjuksköterska via Agila

Som psykiatrisjuksköterska hos Agila kan du känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga för att se till så att våra konsulter har allt de behöver för att komma igång med sitt nya uppdrag. Med oss som arbetsgivare får du goda lönevillkor och löpande fortbildning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata mer om karriärmöjligheter eller skicka in en intresseanmälan redan idag.

Borås en spännande plats för sjuksköterskejobb

Textilhögskolan, liksom hela Borås kommun, är historiskt känd för sin textilindustri, vilken kulminerade under 1900-talet, likväl som dess postorderföretag såsom Rowells, Ellos, Hálens och Josefssons. Borås är landets trettonde största kommun med 20 tätorter, de största är Dalsjöfors, Fristad, Sandared och Viskafors. Här kan du bland annat besöka ett av Sveriges mest stadsnära naturreservat, besöka stadsteatern eller ett av de tiotal museer som finns. Har du möjlighet till en utflykt är Lyckans musteri värt ett besök, här säljs egentillverkad äppelmust, goda marmelader, äppelchutney och senap.

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som sjuksköterska hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Söderlund
Marie Söderlund / Konsultchef
Borås
Faktaruta
Uppdragsgivare
AÅN wld f xaixrluqq
Tidsperiod
48-52
Efterfrågad kompetens
Psykiatri eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Gæqus Ælejaioqm vmnopva Qiræx
Region/kommun
Västra Götaland/Borås
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka