Ledigt jobb för psykiatrisjuksköterska i Borås

Vill du ha en spännande och händelserik arbetsplats där du träffar patienter med varierande vårdbehov? Då ska du söka detta uppdrag!

Denna psykiatriska akutmottagning har öppet dygnet runt och tar emot vuxna personer i behov av akut psykiatrisk bedömning.

Patientgruppen består av personer med exempelvis psykoser, svåra depressioner, manier, personlighetsstörningar och ångesttillstånd.

Som sjuksköterska möter du patienter i alla åldrar med varierande sjukdomstillstånd vilket gör arbetet både roligt och varierande.

I arbetsuppgifterna ingår triagering/prioritering av vårdbehov, telefonrådgivning och nära samarbete med övriga vårdgivare.

Att ta uppdrag som psykiatrisjuksköterska via Agila

Agila ska vara det självklara valet för dig som är sjuksköterska. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt sjuksköterskeuppdrag.

Varför sjuksköterskearbete i Borås?

Textilhögskolan, liksom hela Borås kommun, är historiskt känd för sin textilindustri, vilken kulminerade under 1900-talet, likväl som dess postorderföretag såsom Rowells, Ellos, Hálens och Josefssons. Borås är landets trettonde största kommun med 20 tätorter, de största är Dalsjöfors, Fristad, Sandared och Viskafors. Här kan du bland annat besöka ett av Sveriges mest stadsnära naturreservat, besöka stadsteatern eller ett av de tiotal museer som finns. Har du möjlighet till en utflykt är Lyckans musteri värt ett besök, här säljs egentillverkad äppelmust, goda marmelader, äppelchutney och senap.

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Söderlund
Marie Söderlund / Konsultchef
Borås
Faktaruta
Uppdragsgivare
Aåcnl Åwjachijw iougeny Lhuæd, Nqxyahvoo vtar- pgx fniiæggxbcfnt
Tidsperiod
30-33
Efterfrågad kompetens
Psykiatri eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Riætmrxkfbåbxa be gacge Gqeæu
Region/kommun
Västra Götaland/Borås
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka