Sjuksköterska sökes till arbete i Borlänge

Sjuksköterska sökes till spännande uppdrag inom kommunal verksamhet. Här väntar ett omväxlande arbete där du får möjlighet att möta patienter med olika sjukdomstillstånd och vårdbehov.

Du kan förvänta dig sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska. För att trivas i rollen bör du vara trygg och självständig i din profession samt van att fatta egna beslut.

De söker dig med god kunskap i svenskt tal och skrift samt gärna B-körkort. Det är en fördel om du har arbetat inom kommunal verksamhet tidigare.

Varför ta sjuksköterskearbete hos Agila?

Att arbeta som sjuksköterska hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Sjuksköterskeuppdrag i Borlänge

Nästan 95% av befolkningen i kommunen bor i centralorten Borlänge, Ornäs och Torsång är två andra tätorter i kommunen om man tar dom i storleksordning. Kommunen i sydöstra delen av Dalarna ligger precis vid Dalälven och orterna som växte fram under 1800-talet har präglats av järnvägar och industrier. I kommunen är det aldrig långt till vildmarken för den som söker stillhet eller fysiska utmaningar. Inom 20 min från centrala Borlänge finns till exempel Romme Alpin, Äventyrsgruvan Tuna Hästberg och fantastiska naturisbanor på sjön Runn. God mat hittar du i restaurang Lilla Parken eller Äteriet och i Dalarnas Venedig - Torsång, hittar du pärlan Torsångs Café med sin fantastiska miljö precis vid Dalälven.

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Johan Risberg
Johan Risberg / Konsultchef
Borlänge
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qokhæbmc Mcfohc
Tidsperiod
40-52
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jvobåvqf gnouty gcb hb Watpårgj
Region/kommun
Dalarna/Borlänge
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka