Intensivvårdssjuksköterska sökes till arbete i Dalarna

Denna anestesiklinik söker en sjuksköterska till IVA med fem vårdplatser. På avdelningen vårdas patienter med sviktande funktion i ett eller flera vitala organ. Även patienter med misstänkt organsvikt förekommer. I uppdraget ingår sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på intensivvårdsavdelning.

De söker en sjuksköterska med vidareutbildning inom anestesi eller intensivvård.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som sjuksköterska

Funderar du på att söka nya karriärmöjligheter? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis vad du letat efter. Som intensivvårdssjuksköterska hos oss har du stort utrymme att bestämma över ditt arbete och hitta uppdrag som passar just dig och dina behov. Vi hjälper dig hitta en arbetsplats som erbjuder utvecklande och meningsfulla arbetsuppgifter, där du kan känna dig uppskattad samtidigt som du får en ordentlig ersättning för det du gör. Agila är arbetsgivaren som finns där för dig, både inför, under och efter ditt uppdrag.

Dalarna en spännande plats för sjuksköterskearbete

Om Agila

Det framgångsrika vårdbemanningsföretaget Agila startade redan 2008. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri vid flera tillfällen. Företaget är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Sedan starten har vi arbetat med bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter samt psykologer. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi täcker upp vid personalbrist, vakanser i personalstyrkan eller något mer långvarigt. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Johan Risberg
Johan Risberg / Konsultchef
Dalarna
Faktaruta
Uppdragsgivare
Nixk bgefqwst, Rgbloiegvtlgjbbg
Tidsperiod
31-35
Efterfrågad kompetens
Intensivvård
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Pdoc Tagpmtug d SGSF
Region/kommun
Dalarna/Ktpe
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka