Bemanningsuppdrag för intensivvårdssjuksköterska i Dalarna

Denna anestesiklinik söker en sjuksköterska till IVA med fem vårdplatser. På avdelningen vårdas patienter med sviktande funktion i ett eller flera vitala organ. Även patienter med misstänkt organsvikt förekommer. I uppdraget ingår sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på intensivvårdsavdelning.

De söker en sjuksköterska med vidareutbildning inom anestesi eller intensivvård.

Sjuksköterskearbete via Agila intensivvårdssjuksköterska

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som sjuksköterska med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Varför sjukskötersketjänst i Dalarna?

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa sjuksköterska. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Henrik Millbert
Henrik Millbert / Konsultchef
Dalarna
Faktaruta
Uppdragsgivare
Gruk sghlaqxp, Hxsrmjfukwwhmnmn
Tidsperiod
4-35
Efterfrågad kompetens
Intensivvård
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Svnw Rnpijksc n LGTM
Region/kommun
Dalarna/Mfeb
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka