Agila söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Vill du vara med och erbjuda bästa möjliga vård för äldre? Nu söker vi en sjuksköterska för kommunalt uppdrag på äldreboende.

I ditt arbete är du omvårdnadsansvarig och leder, planerar samt följer upp vården för de boende. Du hanterar läkemedel, gör såromläggningar, ger injektioner, tar prover och mer. Om du är trygg och självständig i din profession kommer detta arbete passa dig perfekt.

Tidigare erfarenhet av arbete inom kommunal verksamhet är en fördel. B-körkort är ett plus.

Varför ta sjuksköterskeuppdrag via Agila?

Funderar du på att söka nya karriärmöjligheter? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis vad du letat efter. Som sjuksköterska hos oss har du stort utrymme att bestämma över ditt arbete och hitta uppdrag som passar just dig och dina behov. Vi hjälper dig hitta en arbetsplats som erbjuder utvecklande och meningsfulla arbetsuppgifter, där du kan känna dig uppskattad samtidigt som du får en ordentlig ersättning för det du gör. Agila är arbetsgivaren som finns där för dig, både inför, under och efter ditt uppdrag.

Dalarna en spännande plats för sjuksköterskejobb

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Johan Risberg
Johan Risberg / Konsultchef
Dalarna
Faktaruta
Uppdragsgivare
Jbjpåuqa ftyfns - WÅOW
Tidsperiod
40-52
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Iajnxwjwæmfp b aaf cg Jrluåysc
Region/kommun
Dalarna/Eaosæxxg
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka