Bemanningsarbete för sjuksköterska i Dalarna

Denna kommunala verksamhet söker ett flertal sjuksköterskor för arbete inom hemsjukvården. Ett roligt arbete som passar dig som trivs med att göra självständiga bedömningar och fatta egna beslut.

Uppdraget innebär vanligt förekommande arbetsuppgifter för sjuksköterska i kommunen.

Du som söker ska ha minst två års erfarenhet inom kommunal verksamhet.

Sjuksköterskeuppdrag via Agila sjuksköterska

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Sjuksköterska hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som sjuksköterska hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Att ta sjukskötersketjänst i Dalarna

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Johan Risberg
Johan Risberg / Konsultchef
Dalarna
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qteddb bcbhew - DCQ
Tidsperiod
17-44
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Birqvynåkko dh fhdhh Rehsrt
Region/kommun
Dalarna/Kbjntt
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka