Sjuksköterska sökes till jobb i Dalarna

Vill du vara med och erbjuda bästa möjliga vård för äldre? Nu söker vi en sjuksköterska för kommunalt uppdrag på äldreboende.

I ditt arbete är du omvårdnadsansvarig och leder, planerar samt följer upp vården för de boende. Du hanterar läkemedel, gör såromläggningar, ger injektioner, tar prover och mer. Om du är trygg och självständig i din profession kommer detta arbete passa dig perfekt.

Tidigare erfarenhet av arbete inom kommunal verksamhet är en fördel. B-körkort är ett plus.

Att ta uppdrag som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som sjuksköterska med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Att ta sjukskötersketjänst i Dalarna

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Johan Risberg
Johan Risberg / Konsultchef
Dalarna
Faktaruta
Uppdragsgivare
Vvcjæfen vtvwye - JÆDW
Tidsperiod
24-34
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Pntebajlåscj i bgd hg Njavåues
Region/kommun
Dalarna/Acboåoie
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka