Sjuksköterska sökes till uppdrag i Dalarna

Vill du vara en del av ett fantastiskt team med fokus på högkvalitativ vård? Då är tjänsten som sjuksköterska hos denna uppdragsgivare idealisk för dig.

Vi söker en utåtriktad sjuksköterska med god datorvana för vaccinationsarbete på Apotek. Dina arbetsuppgifter kommer att omfatta vaccinering, journalföring, betalningshantering och enklare inventering.

Erfarenhet av vaccinationsarbete är en fördel.

Att ta sjuksköterskeuppdrag som sjuksköterska via Agila

Vi vill vara det självklara valet för dig som arbetar som sjuksköterska. Därför ser vi till att vara en arbetsgivare som alltid ser till dina önskemål och behov. Hos Agila får du en personlig kontaktperson som hjälper dig navigera mellan uppdrag. Vi ser till så att du har allt du behöver för att kunna göra ett bra jobb som sjuksköterska. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter påbörjar sina uppdrag kort efter en kontroll av utbildning samt referenser. Vi ser fram emot din ansökan!

Sjuksköterskeuppdrag i Dalarna

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Johan Risberg
Johan Risberg / Konsultchef
Dalarna
Faktaruta
Uppdragsgivare
Dtkc Fyaprvbe JF - Rxbptkmmbsw
Tidsperiod
29-30
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Wqfgdsimynåijm dg hadcd Yqdb
Region/kommun
Dalarna/Lcxy
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka