Ledigt jobb för sjuksköterska i Dalarna

Letar du efter en spännande och utvecklande möjlighet? Sjukhuset söker en sjuksköterska för att stärka upp verksamheten.

Verksamheten söker sjuksköterska med intresse av att arbeta med psykiatrisk vård. Som sjuksköterska har du det primära ansvaret för omvårdnadsplanering och strukturskapande tillsammans med avdelningens kontaktpersoner. Dessutom är det din roll att initiera dagliga aktiviteter och följa upp omvårdnaden för att säkerställa patienternas välbefinnande.

Vad innebär det att ta bemanningsarbete som sjuksköterska

Agila ska vara det självklara valet för dig som är sjuksköterska. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt sjuksköterskeuppdrag.

Att ta sjuksköterskearbete i Dalarna

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Henrik Millbert
Henrik Millbert / Konsultchef
Dalarna
Faktaruta
Uppdragsgivare
Væwlbw edgebrn, Cæahbicqheweljhwh rqjsutyt
Tidsperiod
30-35
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Yåkbvrfsqdæhra b ccice Cåpnu
Region/kommun
Dalarna/Såacd
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka