Ledigt jobb för sjuksköterska i Dalarna

Vill du ha en spännande och händelserik arbetsplats där du träffar patienter med varierande vårdbehov? Då ska du söka detta uppdrag!

Verksamheten tar emot patienter som kräver sluten vård för sin magtarmsjukdom eller blodsjukdom. De vårdar även patienter med andra medicinska sjukdomar samt ger vård vid livets slut.

Uppdraget riktar sig till dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Om du tycker uppdraget låter intressant – Skicka in din ansökan så berättar vi mer!

Att ta sjuksköterskearbete som sjuksköterska via Agila

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som sjuksköterska, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Varför sjuksköterskeuppdrag i Dalarna?

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Henrik Millbert
Henrik Millbert / Konsultchef
Dalarna
Faktaruta
Uppdragsgivare
Wqeh mmtxdsrh Ghg bi
Tidsperiod
12-34
Efterfrågad kompetens
Medicin (utbildad), Medicin (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Txgq wyoleylx ececd Behci
Region/kommun
Dalarna/Jqde
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka