Bemanningsjobb för sjuksköterska i Dalarna

Till detta uppdrag söker vi dig som är prestigelös, flexibel och en självgående person som tar stort ansvar och har en god samarbetsförmåga.

Här utreds, vårdas och behandlas patienter med sjukdomar eller besvär inom båda specialiteterna. Vi har läkare, sjuksköterskor och undersköterskor med mycket god kompetens inom områdena.

Har du tidigare erfarenheter inom liknande arbete? Då är detta uppdrag något för dig!

Välkommen in med din ansökan!

Att jobba som sjuksköterska via Agila

Att arbeta som sjuksköterska kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Sjuksköterskearbete i Dalarna

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Henrik Millbert
Henrik Millbert / Konsultchef
Dalarna
Faktaruta
Uppdragsgivare
Myibe ncibdjac, Jbtmvbgsljwfbvj/Rbsbeyr
Tidsperiod
23-34
Efterfrågad kompetens
Medicin (utbildad), Medicin (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Drlejsilvsåhud he ebadi RCXDT
Region/kommun
Dalarna/Xghs
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka