Psykiatrisjuksköterska sökes till uppdrag i Dalarna

Letar du efter en spännande och utvecklande möjlighet? Sjukhuset söker en sjuksköterska för att stärka upp verksamheten.

Verksamheten söker sjuksköterska med intresse av att arbeta med psykiatrisk vård. Som sjuksköterska har du det primära ansvaret för omvårdnadsplanering och strukturskapande tillsammans med avdelningens kontaktpersoner. Dessutom är det din roll att initiera dagliga aktiviteter och följa upp omvårdnaden för att säkerställa patienternas välbefinnande.

Att ta sjuksköterskeuppdrag som psykiatrisjuksköterska via Agila

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som psykiatrisjuksköterska på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta sjuksköterskeuppdrag i Dalarna

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som sjuksköterska. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Henrik Millbert
Henrik Millbert / Konsultchef
Dalarna
Faktaruta
Uppdragsgivare
Låjudb jukjmrm, Oæamhseecuxwvnpyu sgsvvnxe
Tidsperiod
18-26
Efterfrågad kompetens
Psykiatri (utbildad), Psykiatri (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Tåetyrqfduækpg h iiccd Uæeqi
Region/kommun
Dalarna/Måmag
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka