Ledigt jobb för intensivvårdssjuksköterska i Danderyd

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget som sjuksköterska hos denna uppdragsgivare. Sjukhuset är i behov av fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet.

Sjuksköterskor sökes till enheten för anestesi och intensivvård. I rollen ingår sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom anestesi. Uppdraget passar dig som vill ha ett utmanande arbete där du får möjlighet att utvecklas i din yrkesroll.

Enheten söker dig med tidigare erfarenhet av liknande arbete.

Vad innebär det att ta bemanningsarbete som intensivvårdssjuksköterska

Agila ska vara det självklara valet för dig som är sjuksköterska. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt sjuksköterskeuppdrag.

Danderyd en spännande plats för sjuksköterskearbete

De boende i kommunen anses ha Sveriges högsta utbildningsnivå, inte nog med de så anses de ha landets högsta medelinkomst. Kommunen är även rik på fornminnen och gravfält och dess historia går långt tillbaka i tiden. I kommunen kan du bland annat besöka Cedergrenska parken och Djursholms slott. Här finns också akutsjukhuset Danderyds sjukhus med cirka 3.600 anställda och cirka 530 vårdplatser. Kommunikationerna från kommunen är goda, dels löper E18 genom kommunen och tunnelbanans röda linje har flera stationer här. Den stora bussterminalen vid sjukhuset gör det också lätt att ta sig dit man vill.

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Danderyd
Faktaruta
Uppdragsgivare
Wwhnafbro qqhbged, Lieuwgps- jiv jmxpdmgrwæjb - XS
Tidsperiod
25-33
Efterfrågad kompetens
Intensivvård (utbildad) eller Intensivvård (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Rphcéiålim e daibh Rxevxpyc
Region/kommun
Stockholm/Danderyd
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka