Vi söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag i Danderyd

Letar du efter ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter? Då passar detta uppdrag perfekt för dig!

Här möter du patienter med akuta skador i skelett, muskler eller leder, exempelvis höftfrakturer, knä- och axelskador och mjukdelsskador.

Vanliga arbetsuppgifter omfattar omvårdnad, läkemedelshantering och sedvanlig pre- och postoperativ vård. Du arbetar tvärprofessionellt med bl.a undersköterskor, fysioteraputer och arbetsterapeuter.

Klinikens tre olika verksamheter samarbetar med varandra och det kan därför bli aktuellt med arbete på olika avdelningar.

Enheten söker dig med tidigare vana av liknande arbete.

Att ta jobb som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som sjuksköterska med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Att ta sjuksköterskejobb i Danderyd

De boende i kommunen anses ha Sveriges högsta utbildningsnivå, inte nog med de så anses de ha landets högsta medelinkomst. Kommunen är även rik på fornminnen och gravfält och dess historia går långt tillbaka i tiden. I kommunen kan du bland annat besöka Cedergrenska parken och Djursholms slott. Här finns också akutsjukhuset Danderyds sjukhus med cirka 3.600 anställda och cirka 530 vårdplatser. Kommunikationerna från kommunen är goda, dels löper E18 genom kommunen och tunnelbanans röda linje har flera stationer här. Den stora bussterminalen vid sjukhuset gör det också lätt att ta sig dit man vill.

Om Agila

Är du sjuksköterska och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Danderyd
Faktaruta
Uppdragsgivare
Hbyeqsagy uvqkbmi, Yqiscudi Llt (ai)
Tidsperiod
29-31
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Dåqbegåcjqbædwl ai febgc Unrmdxrr
Region/kommun
Stockholm/Danderyd
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka