Agila söker sjuksköterska till uppdrag i Dorotea

Vill du ha ett omväxlande arbete där du möter patienter med varierande sjukdomar och skador?

Välkommen att söka uppdraget som sjuksköterska på denna sjukstuga. Här bedrivs vård dygnet runt och verksamheten omfattar såväl primärvård som slutenvård. För dig som vill ha ett utvecklande och stimulerande arbete passar detta uppdrag perfekt. Du arbetar med omvårdnad, rehabilitering och andra sedvanliga sjuksköterskeuppgifter.

De söker sjuksköterskor, diabetessjuksköterskor samt distriktssjuksköterskor. Här är det stort fokus på att du är trygg i sin yrkesroll, ansvarstagande och arbetar självständigt.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som sjuksköterska

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som sjuksköterska. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Sjuksköterskeuppdrag i Dorotea

Kommunen och till lika tätorten Dorotea kallas ibland för Lapplands sydport. Byn hette från början Bergvattnet men döptes sedan till Dorotea efter Gustav IV Adolfs hustru. Dorotea har elva naturreservat. Två av dem, Gitsfjället och Blaikfjället, delas med Vilhelmina. Dessa stora reservat med milsvida myrar, fjällnära skogar och kalfjäll erbjuder rika naturupplevelser. Under sommarmånaderna kan du besöka Sveriges enda husvagnsmuseum eller spana på björn. I kommunen finns flera restauranger att äta sig mätt på. Ofta finns det en tanke bakom maten som serveras och ofta används råvaror som kommer direkt från naturen omkring.

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som sjuksköterska hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Jonas Engström
Jonas Engström / Teamchef
Dorotea
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qgwfscx Nylsokbqs
Tidsperiod
21-1 (2024), 23 (2024)
Efterfrågad kompetens
Distriktsjuksköterska eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Dnrocvc dd egeeh HLVGFQA
Region/kommun
Västerbotten/Dorotea
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka