Ledigt jobb för sjuksköterska i Dorotea

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget som sjuksköterska på denna arbetsplats. Enheten är i behov av fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet.

I detta uppdrag ingår arbete på SÄBO och eventuellt inom hemsjukvården. Verksamheten är uppdelad på geriatriska avdelningar samt demensavdelningar. Som sjuksköterska arbetar du självständigt med att planera, prioritera och utföra hälso- och omvårdnadsinsatser. Vanliga arbetsuppgifter innefattar provtagning, såromläggningar, injektioner samt kontakt med anhöriga och övriga vårdgivare.

Tycker du detta uppdrag låter intressant, tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Att ta sjuksköterskejobb som sjuksköterska via Agila

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som sjuksköterska. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Dorotea en spännande plats för sjuksköterskejobb

Kommunen och till lika tätorten Dorotea kallas ibland för Lapplands sydport. Byn hette från början Bergvattnet men döptes sedan till Dorotea efter Gustav IV Adolfs hustru. Dorotea har elva naturreservat. Två av dem, Gitsfjället och Blaikfjället, delas med Vilhelmina. Dessa stora reservat med milsvida myrar, fjällnära skogar och kalfjäll erbjuder rika naturupplevelser. Under sommarmånaderna kan du besöka Sveriges enda husvagnsmuseum eller spana på björn. I kommunen finns flera restauranger att äta sig mätt på. Ofta finns det en tanke bakom maten som serveras och ofta används råvaror som kommer direkt från naturen omkring.

Om Agila

Det framgångsrika vårdbemanningsföretaget Agila startade redan 2008. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri vid flera tillfällen. Företaget är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Sedan starten har vi arbetat med bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter samt psykologer. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi täcker upp vid personalbrist, vakanser i personalstyrkan eller något mer långvarigt. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Jonas Engström
Jonas Engström / Teamchef
Dorotea
Faktaruta
Uppdragsgivare
Bwhaelk oxqywi - Effehewwqvpænjcs
Tidsperiod
21-35
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ymm Hcmnrgq tån h cibfg Pdeoieq
Region/kommun
Västerbotten/Dorotea
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka