Bemanningstjänst för sjuksköterska i Dorotea

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget som sjuksköterska på denna arbetsplats. Enheten är i behov av fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet.

I detta uppdrag ingår arbete på SÄBO och eventuellt inom hemsjukvården. Verksamheten är uppdelad på geriatriska avdelningar samt demensavdelningar. Som sjuksköterska arbetar du självständigt med att planera, prioritera och utföra hälso- och omvårdnadsinsatser. Vanliga arbetsuppgifter innefattar provtagning, såromläggningar, injektioner samt kontakt med anhöriga och övriga vårdgivare.

Vad innebär det att ta bemanningstjänst som sjuksköterska

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som sjuksköterska hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta sjuksköterskejobb i Dorotea

Kommunen och till lika tätorten Dorotea kallas ibland för Lapplands sydport. Byn hette från början Bergvattnet men döptes sedan till Dorotea efter Gustav IV Adolfs hustru. Dorotea har elva naturreservat. Två av dem, Gitsfjället och Blaikfjället, delas med Vilhelmina. Dessa stora reservat med milsvida myrar, fjällnära skogar och kalfjäll erbjuder rika naturupplevelser. Under sommarmånaderna kan du besöka Sveriges enda husvagnsmuseum eller spana på björn. I kommunen finns flera restauranger att äta sig mätt på. Ofta finns det en tanke bakom maten som serveras och ofta används råvaror som kommer direkt från naturen omkring.

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som sjuksköterska hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Maria Johannessen
Maria Johannessen / Konsultchef
Dorotea
Faktaruta
Uppdragsgivare
Hqwtwpv aqjtns - Kvscycdvdeaådqra
Tidsperiod
1 (2024)-5 (2024)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Vbu Baulpgp gæd c aheaa Rfidedy
Region/kommun
Västerbotten/Dorotea
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka