Bemanningsarbete för distriktssjuksköterska i Eda

Sjuksköterska sökes för arbete inom kommunal hälso- och sjukvård. Uppdraget innefattar sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska såsom bedömning/undersökning av patienter, sårvård, medicinhantering och dokumentation.

Här väntar en spännande arbetsplats med trevliga kollegor som delar ditt intresse för att bedriva högkvalitativ och trygg sjukvård.

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifterna som sjuksköterska och du samverkar med patienten, boendepersonal, verksamhetschef på boendet samt patientens närstående och övriga vårdgivare kring patienten.

Att ta jobb som distriktssjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som sjuksköterska hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Sjuksköterskeuppdrag i Eda

Tätorterna Charlottenberg, Åmotfors, Koppom och Eda glasbruk bildar tillsammans Eda kommun. Centralorten Charlottenberg ligger bara 6 km från Norska gränsen och fick sitt namna efter grundaren till järnbrukets fru, Charlotta Berg. En hel del gränshandel förekommer i kommunen. Charlottenbergs shoppingcenter byggdes 2005 av den norska miljardären Olav Thon och idag ryms många butiker på de 65.000 kvm. Sommartid lockar de natursköna omgivningarna till bland annat fiske, kanotfärder och vandringar på Finnskogleden. Vintertid finns det flera möjligheter till skidåkning, både på längden och utför. Valfjället Skicenter är en av de sydligaste skidanläggningarna i Sverige med hela 12 nedfarter.

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Hanna Fugel
Hanna Fugel / Konsultchef
Eda
Faktaruta
Uppdragsgivare
Xrx vehvcy
Tidsperiod
25-32
Efterfrågad kompetens
Distriktsjuksköterska eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Hnbuqu c iii df Vsy
Region/kommun
Värmland/Eda
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka