Ledigt jobb för barnmorska i Eksjö

Letar du efter en utmanande och lärorik roll? Du blir en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för att erbjuda en god vård till alla patienter som befinner sig på denna avdelning.

Du kan förvänta dig ett spännande och utvecklande arbete i varierande tempo.

Uppdraget kommer att innebära sedvanligt arbete för en förlösande barnmorska.

Till detta uppdrag söker vi dig som är legitimerad barnmorska med minst fem års erfarenhet. Du som söker ska även ha erfarenhet av förlossning samt BB.

Sjuksköterskejobb via Agila barnmorska

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Sjuksköterska hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som barnmorska hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Sjukskötersketjänst i Eksjö

Eksjö, även kallad den unika trästaden är en av Sveriges bäst bevarade städer, och har en historia som sträcker sig över 600 år. Fantastisk natur med skogar, sjöar och hagmarker erbjuder en hög livskvalitet och förutsättningar för harmoniskt fiske och även spännande tillfällen för att ta ett svalkande bad. Kultur - och evenemang präglar denna kommun, med bland annat den stora Stadsfesten i augusti då Eksjö får besök av Sveriges artistelit som även blandas med dem lokala talangerna. Här har du nära till hela Sydsverige med det utmärkta läget på det Småländska höglandet. Det finns väl fungerande kommunikationer. Grannstaden Nässjö är en knutpunkt för stambanan och du tar dig snabbt till och från Jönköping både kollektivt och med bil.

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa sjuksköterska. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Söderlund
Marie Söderlund / Konsultchef
Eksjö
Faktaruta
Uppdragsgivare
Oåscmpaoccgwjvdwq, MX, Jåtnhcdstqw
Tidsperiod
18-35
Efterfrågad kompetens
Barnmorska (utbildad) eller Barnmorska (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Okfpwælpi g gaa fd PFGWÆ
Region/kommun
Jönköping/Eksjö
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka