Agila söker intensivvårdssjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Söker du en arbetsplats där din insats verkligen gör skillnad? Då ska du söka detta uppdrag på sjukhusets OP/IVA-klinik.

Här vårdas patienter med svikt av vitala funktioner vilket innefattar bla respiratorbehandling (Servo-U) eller annan andningsunderstödjande behandling (CPAP, optiflow). Även kontinuerlig njurersättningsterapi (CRRT) med Prismaflex förekommer.

Verksamheten finns i helt nya lokaler och är en av Sveriges modernaste i sitt slag. Som sjuksköterska utför du sedvanliga arbetsuppgifter och arbetar såväl självständigt som i team med övriga professioner.

Tycker du detta låter som ett spännande uppdrag? Skicka in din ansökan redan idag!

Vad innebär det att ta bemanningstjänst som sjuksköterska

Att arbeta som intensivvårdssjuksköterska hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Att ta sjuksköterskejobb i Eksjö

Eksjö, även kallad den unika trästaden är en av Sveriges bäst bevarade städer, och har en historia som sträcker sig över 600 år. Fantastisk natur med skogar, sjöar och hagmarker erbjuder en hög livskvalitet och förutsättningar för harmoniskt fiske och även spännande tillfällen för att ta ett svalkande bad. Kultur - och evenemang präglar denna kommun, med bland annat den stora Stadsfesten i augusti då Eksjö får besök av Sveriges artistelit som även blandas med dem lokala talangerna. Här har du nära till hela Sydsverige med det utmärkta läget på det Småländska höglandet. Det finns väl fungerande kommunikationer. Grannstaden Nässjö är en knutpunkt för stambanan och du tar dig snabbt till och från Jönköping både kollektivt och med bil.

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som sjuksköterska hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Söderlund
Marie Söderlund / Konsultchef
Eksjö
Faktaruta
Uppdragsgivare
Eæailciylohxujhyb, AN-nig NDD itwiohhw
Tidsperiod
25-32
Efterfrågad kompetens
Intensivvård (utbildad) eller Intensivvård (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Iæliwqbbwsggijqak cfd df Hqeræ
Region/kommun
Jönköping/Eksjö
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka