Vi söker intensivvårdssjuksköterska till uppdrag i Eksjö

Söker du en arbetsplats där din insats verkligen gör skillnad? Då ska du söka detta uppdrag på sjukhusets OP/IVA-klinik.

Här vårdas patienter med svikt av vitala funktioner vilket innefattar bla respiratorbehandling (Servo-U) eller annan andningsunderstödjande behandling (CPAP, optiflow). Även kontinuerlig njurersättningsterapi (CRRT) med Prismaflex förekommer.

Verksamheten finns i helt nya lokaler och är en av Sveriges modernaste i sitt slag. Som sjuksköterska utför du sedvanliga arbetsuppgifter och arbetar såväl självständigt som i team med övriga professioner.

Varför ta sjuksköterskeuppdrag via Agila?

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som sjuksköterska hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför sjuksköterskejobb i Eksjö?

Eksjö, även kallad den unika trästaden är en av Sveriges bäst bevarade städer, och har en historia som sträcker sig över 600 år. Fantastisk natur med skogar, sjöar och hagmarker erbjuder en hög livskvalitet och förutsättningar för harmoniskt fiske och även spännande tillfällen för att ta ett svalkande bad. Kultur - och evenemang präglar denna kommun, med bland annat den stora Stadsfesten i augusti då Eksjö får besök av Sveriges artistelit som även blandas med dem lokala talangerna. Här har du nära till hela Sydsverige med det utmärkta läget på det Småländska höglandet. Det finns väl fungerande kommunikationer. Grannstaden Nässjö är en knutpunkt för stambanan och du tar dig snabbt till och från Jönköping både kollektivt och med bil.

Om Agila

Är du sjuksköterska och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Söderlund
Marie Söderlund / Konsultchef
Eksjö
Faktaruta
Uppdragsgivare
Pætestssnyelirbbk, SL-hao BIT qspgpvah
Tidsperiod
22-35
Efterfrågad kompetens
Intensivvård (utbildad) eller Intensivvård (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Eætasyibsekrihhrv bgh be Blfgæ
Region/kommun
Jönköping/Eksjö
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka