Ledigt jobb för akutsjuksköterska i Enköping

Letar du efter ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter? Då ska du söka detta uppdrag på denna enhet. Är du även intresserad av att hjälpa människor i akuta situationer? Då passar detta uppdrag perfekt för dig!

Här blir du en del av ett kompetent team som arbetar tillsammans för att erbjuda vård av hög kvalitet. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på akutmottagning.

Enheten tar emot och behandlar svårt sjuka patienter som har drabbats av akuta kroppsliga sjukdomar eller skadat sig i olyckor.

Enheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Att ta uppdrag som sjuksköterska via Agila

Som akutsjuksköterska hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en bra lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hitta en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla. Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vi vill att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som till exempel resor och när det behövs även boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag som akutsjuksköterska.

Varför sjuksköterskejobb i Enköping?

I Uppsala län bildar bland andra tätorterna Enköping, Örsundsbro, Hummeltsa och Grillby Enköpings kommun. Kommunen kunde först på allvar börja växa efter att muddringsarbetet av Enköpingsån stod klart i slutet på 1800-talet, arbetet gjorde att man enkelt kunde ta sig till kommunen från andra orter. Den stadigt växande kommunen som är känd för sina parker och grönområden, erbjuder även båtturer till bland annat Birka. Handboll, ridning, rugby och fotboll utövas flitigt i kommunen och "pepparrotsstaden" kunde under sin storhetstid producera närmare 30 ton pepparrot per år. Det är enkelt att ta sig till och från kommunen, antingen med kollektivtrafiken eller bil via E18.

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som sjuksköterska. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Enköping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Awsælxmke ogruhxxp Ldgpcmagtqywijnd
Tidsperiod
24-33
Efterfrågad kompetens
Akutsjukvård (utbildad), Akutsjukvård (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Fyltpjmltr fd-ia bbf ac Bxaæmprx
Region/kommun
Uppsala/Enköping
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka