Ledigt jobb för sjuksköterska i Enköping

Är du redo för en spännande nystart? Just nu söker denna enhet dig som vill engagera sig i ett utvecklande arbete. Här kommer du att vara en viktig del av ett kompetent team som gemensamt strävar efter att erbjuda högkvalitativ vård.

Denna avdelning har sin inriktning på ortopedi, handkirurgi, allmänkirurgi, urologi och gynekologi. I rollen ingår vanliga arbetsuppgifter såsom läkemedelshantering, hantering av smärtpumpar, dokumentation samt pre- och postoperativ omvårdnad.

Att ta tjänst som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Vi vill vara det självklara valet för dig som arbetar som sjuksköterska. Därför ser vi till att vara en arbetsgivare som alltid ser till dina önskemål och behov. Hos Agila får du en personlig kontaktperson som hjälper dig navigera mellan uppdrag. Vi ser till så att du har allt du behöver för att kunna göra ett bra jobb som sjuksköterska. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter påbörjar sina uppdrag kort efter en kontroll av utbildning samt referenser. Vi ser fram emot din ansökan!

Enköping en spännande plats för sjuksköterskejobb

I Uppsala län bildar bland andra tätorterna Enköping, Örsundsbro, Hummeltsa och Grillby Enköpings kommun. Kommunen kunde först på allvar börja växa efter att muddringsarbetet av Enköpingsån stod klart i slutet på 1800-talet, arbetet gjorde att man enkelt kunde ta sig till kommunen från andra orter. Den stadigt växande kommunen som är känd för sina parker och grönområden, erbjuder även båtturer till bland annat Birka. Handboll, ridning, rugby och fotboll utövas flitigt i kommunen och "pepparrotsstaden" kunde under sin storhetstid producera närmare 30 ton pepparrot per år. Det är enkelt att ta sig till och från kommunen, antingen med kollektivtrafiken eller bil via E18.

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Enköping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Bliådoqwo siqunvrt Piwbdvxbaaduneclt
Tidsperiod
14-22
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jjmgsaxett v Ynoævefs ffdfb Rgmåbxav
Region/kommun
Uppsala/Enköping
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka