Vi söker sjuksköterska till uppdrag i Enköping

Är du redo för ett spännande uppdrag? Nu söker vi en sjuksköterska för arbete på denna avdelning.

Här blir du en del av ett kompetent team som arbetar tillsammans för att erbjuda vård av hög kvalitet. Enheten är en allmänmedicinsk akutvårdsavdelning med huvudinriktning på hjärtsjukdomar. I dagsläget finns 24 vårdplatser.

Erfarenhet av liknande arbete är meritererande. Du ska kunna arbeta självständigt, vara flexibel samt vara följsam och ha lätt för att sätta sig in i avdelningens rutiner och arbetssätt.

Att ta uppdrag som sjuksköterska via Agila

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som sjuksköterska. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Enköping en spännande plats för sjuksköterskearbete

I Uppsala län bildar bland andra tätorterna Enköping, Örsundsbro, Hummeltsa och Grillby Enköpings kommun. Kommunen kunde först på allvar börja växa efter att muddringsarbetet av Enköpingsån stod klart i slutet på 1800-talet, arbetet gjorde att man enkelt kunde ta sig till kommunen från andra orter. Den stadigt växande kommunen som är känd för sina parker och grönområden, erbjuder även båtturer till bland annat Birka. Handboll, ridning, rugby och fotboll utövas flitigt i kommunen och "pepparrotsstaden" kunde under sin storhetstid producera närmare 30 ton pepparrot per år. Det är enkelt att ta sig till och från kommunen, antingen med kollektivtrafiken eller bil via E18.

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Enköping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Hogæcnabt eqvtvmos Bcnbanutpdlfnmts c
Tidsperiod
22-35
Efterfrågad kompetens
Medicin (utbildad), Medicin (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Mwogerwoff s Uxfådxqc E Yavæqxwb
Region/kommun
Uppsala/Enköping
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka