Sjuksköterska sökes till tjänst i Enköping

Uppdrag:

Medicinavdelning 2 är en allmänmedicinsk vårdavdelning med inriktning stroke, akut och tidig rehabilitering samt diabetes och KOL. Antalet vårdplatser är 28. På avdelningen finns en speciell strokeenhet där arbetet sker i team.

Utbildning/ Erfarenhet:

Legitimerad sjuksköterska, gärna med några års erfarenhet i yrket

Att ta sjukskötersketjänst som sjuksköterska via Agila

Vi vill vara det självklara valet för dig som arbetar som sjuksköterska. Därför ser vi till att vara en arbetsgivare som alltid ser till dina önskemål och behov. Hos Agila får du en personlig kontaktperson som hjälper dig navigera mellan uppdrag. Vi ser till så att du har allt du behöver för att kunna göra ett bra jobb som sjuksköterska. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter påbörjar sina uppdrag kort efter en kontroll av utbildning samt referenser. Vi ser fram emot din ansökan!

Varför sjukskötersketjänst i Enköping?

I Uppsala län bildar bland andra tätorterna Enköping, Örsundsbro, Hummeltsa och Grillby Enköpings kommun. Kommunen kunde först på allvar börja växa efter att muddringsarbetet av Enköpingsån stod klart i slutet på 1800-talet, arbetet gjorde att man enkelt kunde ta sig till kommunen från andra orter. Den stadigt växande kommunen som är känd för sina parker och grönområden, erbjuder även båtturer till bland annat Birka. Handboll, ridning, rugby och fotboll utövas flitigt i kommunen och "pepparrotsstaden" kunde under sin storhetstid producera närmare 30 ton pepparrot per år. Det är enkelt att ta sig till och från kommunen, antingen med kollektivtrafiken eller bil via E18.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Enköping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Swiåoeuil gagssdnf Oforguupolmgvmax c
Tidsperiod
22-35
Efterfrågad kompetens
Medicin (utbildad), Medicin (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qoomdvcjwc f Prnårmbe aeb cb Cdsægogx
Region/kommun
Uppsala/Enköping
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka